2011. június 27., hétfő

Santos, José Rodrigues dos: Az isteni formula - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az isteni formulaA könyv listaára: 3980 Ft. Leírás:
Az Egyiptomi Múzeum lépcsőjén, Kairó közepén a konferenciára érkezett történészt, Tomás Noronhát megszólítja egy vadidegen nő. A neve Ariana Pakravan, iráni, és nála van egy régi, mindeddig kiadatlan, Die Gottesformel című kézirat másolata. Ezen a már eleve furcsa cím mellett egy rejtélyes vers, mindenféle bonyolult képletek, továbbá egy portugál nyelvű titkosírás is áll. A váratlan találkozás hihetetlen kalandokba sodorja Tomást, amelyek során belekeveredik az iráni nukleáris válságba és Albert Einstein legfontosabb, ám befejezetlen tudományos felfedezésébe, amely minden idők legnagyobb rejtélyéhez vezethet. Egy szerelmi történet, egy árulás, egy könyörtelen hajsza, egy spirituális keresés: mindez elvezet minket a misztikus felismerésig. Az eredetileg 2006-ban íródott regény a legfrissebb és leghaladóbb szellemű fizikai, kozmológiai és matematikai felfedezéseken alapszik. Az isteni formula megdöbbentő utazásra invitálja az olvasót az úti cél az idők kezdete, az univerzum lényege, az élet értelme. A misztikum, a kalandok és a különféle összeesküvés-elméletek kedvelőinek kötelező olvasmány. A könyv várhatóan bestseller lesz (Portugáliában három hónap alatt elkapkodták), ezért beszerzése minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára ajánlott. ISBN: 978-963-09-6147-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 16:33
. Santos, José Rodrigues dos: Az isteni formula - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Fontos